2016/08/31

A nyár utolsó napja


Hát, végül mégis átjött. :D Azt mondta, már nem bírta nélkülem. Olyan cuki.
Ez a mai nap is érdekesre sikerült, ugyanis anya találkozni akart legjobb barátnőmmel, csak, hogy halljon már felőle (ő gyógypedagógiára megy idén). Na, hát mondom akkor én is csatlakozok, és akkor csajos ebéd. De utána barátnőm kérdezte, hogy hozhatná-e a barátját, mert akkor pont együtt vannak a városban. Persze, hozza, legalább megismerem kicsit jobban a srácot.
Aztán meg bejelentkezett az én barátom is, szóval ilyen tömeges kajálás kerekedett a dologból. :) De legalább (igaz, anyukám segítségével) összeismertettük a srácokat, egész jól kijöttek egymással, pedig barátnőm pasija enyhén szólva nem a mi korosztályunk.
Na, de hova menjünk, kérdezte édesanyám. Hát, mondom, te szervezted, találd ki. Ilyen kedves voltam, tudom. Elmentünk a Happy Facerbe, a Bécsi útnál van ez a kis street-food büfé, szuper kis kerthelyiséggel meg finom burgerekkel. Én mondjuk pont nem azt ettem, de - barátom szerint - tényleg nagyon finom, és kiadós.
Na, aztán barátommal hazajöttünk, hát nézzük meg az órarendünket, hátha lesz, amikor együtt tudunk lenni kicsit délután. Aha. A legjobb esetben is ÉN látogatom majd ŐT, ugyanis ilyen nevetséges az órarendje, hogy a 2-től 3-ig tartó ebédszüneten kívül ilyen 10-től 4-5-ig az egyetemen kell lennie. Akkor maradnak a hétvégék. Kérdezi erre, hogy akkor mikor tanulunk? Azt hittem, azt kérdezi, hogy mikor bulizunk, de... igaza van, mindkettőben. Majd kialakul, csak ügyesen meg kell oldani. Ezen igyekszünk majd.
Ez ilyen kis semmitmondó bejegyzés lett, de sajna nem vagyok most többre képes - pakolom a könyvespolcot, mert holnap jön valami pali a kiselejtezettekért, szóval elvagyok. Nehéz tőlük megválni, de muszáj néhányat kiválasztanom, mert egyszerűen nem férek el. Valahogy túlélem, na :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése