2016/08/25

Szép Új Világ

Szokásomhoz híven sikerült a legmegfelelőbb napon kiolvasnom a jó kis pszichothrilleremet (Zárt ajtók mögött, elképesztően jó amúgy). Ugye ez tegnap volt, ma meg mentem beiratkozni meg utána ismerkedni, faggatni a felsőbbéveseket, ez egy kis összejövetel volt, amit nekünk, gólyáknak szerveztek a nagyok. Nos, rettentően rágörcsöltem erre az egész dologra, ehhez hozzájött még az, hogy meglegyen minden papírom időben és hát a könyv se segített túl sokat, bármennyire is izgalmas volt. Eredmény: 3 óra alvás az éjjel. 
Azt hittem, meghalok, mikor felébredtem hatkor. :D Pufi szem és szörnyű haj a legkevesebb, de rémesen fáztam és alig bírtam reggelizni. Így felülni a buszra pedig, ami tömve van munkába igyekvőkkel, hát... Nem volt egy lányálom, az tuti.
A távol-keletesekkel az Astoriánál találkoztam. Kis időbe telt, mire megtaláltam pár szaktársamat, de szerencsére mindenki annyira normális és kedves volt, hogy igazából teljesen mindegy volt, kihez megyek oda. :) A beiratkozás kb 5 perc volt, és ismét bebizonyosodott, hogy vissza kéne térnem a meditációhoz, mert tarthatatlan állapotokba taszítom magam időnként. (nevetséges, hogy egy szimpla beiratkozás meg találkozás új emberekkel ennyire kiborít)
Szóval, már javában nyaggattuk a felsősöket, a minorokkal meg a tárgyfelvétellel, amikor hirtelen tudatosult bennem, hogy hivatalosan is ELTE-s vagyok. Egyetemista vagyok. A rengeteg tanulás, szenvedés az iskolapadban, az érettségi miatti izgulás után itt a jutalom. Magyarország egyik legjobb egyetemén vagyok hallgató. És ez valahol nagyon megható. :) Természetesen ezen felismerés után egy pillanatig nem jutott eszembe a puffadt szemem vagy az, hogy milyen kialvatlan vagyok; beszélgettem, tapasztalatokat osztottunk meg egymással és ötleteltünk a minorok felvételét illetően. Élveztem minden percét, és mikor tizenegykor elindultam haza, tényleg leesett: egy új világba léptem be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése