2016/09/08

Relax van


Tegnap délután úgy sikerült összehoznom a dolgaimat, hogy az egy teljes kényeztető programnak is beillett volna. *-*
Kezdjük ott, hogy végre-valahára eljutottam a kozmetikushoz. Csinált valami gyógynövényes kezelést, én meg oda és vissza voltam tőle. Imádom azt a csajt, nem ez a nekiesek az arcodnak, tök mindegy, milyen típusú a bőröd és mennyire érzékeny állatfaj, aki magát kozmetikusnak nevezi. Ad tanácsokat, meg természetes anyagokkal dolgozik, ez nálam óriási pirospont. Nyilván, rohadt drágán dolgozik, de hát valamit valamiért. :D
Na, innen mentünk anyával jógázni. Ő már egy éve jár Esztihez, és mondta, hogy mivel nyár van, a szabadban tartja az óráit. Hát ez engem is érdekelt. Emberek... mindenkinek ilyen első jógaórát kívánok. Naplementében, a természet hangjai között, olyan flow-élményben volt részem, hogy el se hittem, hogy ezt én először csinálom. Nyilván volt, ami nem ment, de egyáltalán nem zavart. 
A jógára jött anya kolleginája és az ő lánya, akivel én is jóban vagyok és aki nem mellesleg már évek óta Tajvanon tanul. Szóval óra után beültünk kajálni így négyen a mekibe (kifogás: a jógával ezt már előre ledolgoztuk, ami nem igaz, de mindegy). Nagyon érdekeset mesélt a csajszi, elmondta, hogy én mire számítsak, mennyiben különbözik a tajvani kínai és a kínai kínai. Nagyon leegyszerűsítve tulajdonképpen a tajvani kínai olyan kiejtésben, mint a tájszólás. Mint itthon a Szeged - Szöged dolog.
Szóval iszonyú jó volt ÉS ezek után még a citromos fürdőbombámat is bevetettem (#datszóvicc), amitől méregzöld lett ugyan a fürdővizem, de az illata csodás volt.
Mostanában, akikkel találkoztam, mind kérdezik, hogy várom-e már, hogy kezdődjön a suli, és én magamon is meglepődve, közlöm velük tök lelkesen, hogy nagyon. És ez igaz. Füzeteket megvettem, tankönyvet letöltöttem, órarendem úgy tűnik, már végleges... egyetem, come at me. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése