2016/09/04

social anxiety, neptun, pokemonok


Jujujujujujj holnap megint be kell menjek a suliba, mert tájékoztatók lesznek, aztán "közös távol-keletes ivászat" (fél háromtól, szóval nyilván nem valami hardcore piálásra kell számítani, csak egy kis iszogatós ismerkedésre). Eddig ezen nem pattogtam, mert a hétvégén barátomnál voltam, és figyelemmel kísértem, ahogy a szülei kifestik a hálószobájukat lilára. Ja, izgi volt. :D 
Amúgy komolyra fordítva a dolgot, tényleg egész jó volt nála. Igazi nyugdíjas program volt, de ez volt ennek a pár napnak a célja: hogy egy kicsit nyugiban legyünk ketten az egyetem előtt, ő ugyanis már holnap kezd. Sokat ettünk, a két kutyájával játszottunk, aludtunk, filmeztünk, és egy kis Pokemon Gora is kirángatott tegnap este. (elfoglalt egy arénát egy rohadt erős pokemonnal, nem tudom, hogy ki és hogyan fogja onnan kitúrni, mert a faluban az az egyetlen aréna)
Kicsit beárnyékolta az időtöltést viszont az, hogy én mérgezett egér módjára vadásztam a neptunon azt az egyetlen tárgyat, amit még nem hirdetett meg a tanár. Ez csak azért gázos, mert én angol minoros vagyok és a három angol előadásból kettő átfedésben van a kínai tantárgyaimmal. Magyarán, ha ez a még nem meghirdetett tárgy belelóg a harmadik, eddig "tiszta" angolos előadásomba... hát akkor nem tudom, mi lesz, de az tuti, hogy én dühös. Az leszek. Itt szervezném az életemet, egyetemen kívül azért nekem is vannak elfoglaltságaim, de így cseppet nehéz. 
Na visszatérve a holnapra, azt hiszem, elkezdem szedni ezt a növényi alapú, természetes összetevőkből álló kis nyugtató kapszulát. Én TUDOM, hogy tök felesleges parázni, de... hát, ezt hívják szorongásnak, azt hiszem. Mindegy, ez így lesz, amíg bele nem rázódom ebbe az egész egyetemi életbe, jobb, ha hozzászokom. Legalább tudom magamról, hogy ilyen hülyeségeim vannak, és ez is valami. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése