2017/01/21

Sose késő visszajönni


Hát, a két hétből két hónap szünet lett. Sajnálom. :/
Sajnos kicsit több időm őrlődött fel, mint amennyire számítottam az egyetem miatt, és ennek a drága kis blogom esett áldozatul. Gondolkodtam rajta, hogy bezárom, de nem vitt rá a lélek. Nagyon jól esik, hogy többen visszavártatok, ígérem, többet nem tűnök el minden szó nélkül, de tényleg nagyon gyorsan és nagyon sok minden szakadt rám az elmúlt hónapokban.
Mint látjátok, fantasztikus (#feelthesarcasm) új design került fel, kicsit semleges, de nem akartam semmi télieset, mert most már elegem van a hidegből. 
Velem most annyi van, hogy lassan-lassan a vizsgaidőszak végére érek, már csak egyetlen vizsgám van hátra, arra kéne most is készülnöm, helyette visszatérek itt. :D Őszintén, rosszabbra számítottam, azzal együtt, hogy van egy bukásom (amire számítottam). Fárasztó meg monoton ugyan a dolog, de tényleg durvábbnak hittem. És azt hiszem, büszke vagyok magamra, ugyanis tízből kilenc vizsgát elsőre megcsináltam (az a maradék egyet meg elengedem, mert csak kreditért csináltam, de nem éri meg, nincs egyenes arányosságban a befektetett munka mennyisége és a kreditszám).
És szegény kínait is hanyagoltam, fel kell elevenítenem, majd, ha végeztem ezzel a vizsgaőrülettel.
Igyekszem képbe jönni, írni a kedves cseréimnek, látni, hogy ők hol tartanak, mi van velük. Mégegyszer köszönöm, hogy írtatok, hálás vagyok, és így könnyebben vettem rá magam, hogy folytassam az írogatást! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése