2017/02/20

Update - avagy túl drámai vagyok

(mostanában nem tudok tea nélkül felébredni)

Na, halihó. Először is, hadd mondjam el, hogy életem legrosszabb hétfő délelőttjén vagyok túl, ugyanis sikerült beszerveznem egy fogtömést reggel nyolcra :D Természetesen ráparáztam, nem aludtam, és mivel fáradt voltam, kétszer olyan rosszul bírtam a fúró hangját (amivel amúgy is ki lehet kergetni a világból, bár ezzel gondolom, mindenki így van). Igazán nem a doki hibája, nagyon normális, kedves és szépen is dolgozik, egyszerűen csak nem bírom szegény fogorvosokat, de így... NAGYON NEM. Pedig még igazán rossz tapasztalatom nem is volt velük. Ki érti ezt? ><"
Ami a múltheti fantasztikus bejegyzésemet illeti... Én nem tudom, mi lelt. (aki esetleg nincs képben: előző bejegyzésemben kapcsolati válságot éltem meg) Mondjuk nem segített, hogy munkált bennem a PMS teljes gőzerővel. Jó, nyilván, nem légből kapott dolgokat írtam le, ezek tényleg problematikusak voltak, de visszaolvastam és hát akkora dramaqueen vagyok, hogy a fal adja a másikat. Megbeszéltük, nem volt egy vidám találkozás, a kedvesem kicsit magába is zuhant, de azóta feltámadt hamvaiból és jobb, mint újkorában, oké, ez csúnya volt.. nos, igyekszünk mindent megtenni, ami tőlünk telik, és abszolút úgy érzem, hogy ez megerősített minket.

Képzeljétek el (vagy inkább ne, mert akkor megutáltok), nincs hétfőn órám. Négynapos munkahét, nem rossz, mi? Előre félek attól, hogy mennyire el fogok kényelmesedni. :D De tényleg, legkorábban 10-kor kezdek, és van egy nap, amikor egyetlen előadásom van fél kettőtől. Igen, tudom, nevetséges. Viszont azt nem bírom ép ésszel felfogni, hogy egy tanterven belül hogy sikerült elérni azt, hogy a gyakorlatom meg az egyik előadásom (kötelező mindkettő) tökéletesen ugyanabban az időpontban kezdődjön?! Jó, vágom, #firstworldproblems, de akkor is, rohadt idegesítő.
Mondjuk, ami a tanulást illeti, nem panaszkodhatok, van mit bevágni. Egyre inkább parázok a félévzáró kínai vizsgáktól. Viszont sikerült normális mennyiségű kreditet összeszednem erre a félévre, szóval talán kapok valamennyi ösztöndíjat majd. (Ebben a félévben ilyet nem remélhetek, nem mondom meg, milyen lett az átlagom, legyen elég annyi, hogy kaki.)

Ja, az egyetemen kívül is van életem amúgy! Ja, nincs. Megyek is tanulni. #thisissad Nem tudom, hogy lesz időm az oldallal foglalkozni, mindenesetre igyekszem annyiszor feljönni, amennyiszer csa tudok! Puszi mindenkinek, kitartást a melóhoz, sulihoz, meg az élethez, mindjárt jön a tavasz, gondoljatok erre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése