2017/03/16

Atlasz


Jááj, hát nagyon nem jöttem fel ide már egy ideje, de meg is volt rá az okom.
Nagyon nem úgy indult a félévem, ahogyan szerettem volna, egyszerűen nem megy semmi, folyton fáradt és motiválatlan vagyok. Mondjuk, most már talán kezdek kijönni ebből az áldatlan állapotból, de nem elég gyorsan. 
Azt hiszem, lassan érik egy nagy átalakítás, szülinapomra lehet, meglepem magamat vele. :D El se hiszem, húsz éves leszek. Most ez olyan, mintha valami vénasszony lennék, de akkor is, ijesztő kicsit.
Igazság szerint, február végéig azon pattogtam, hogy mások ilyen korukban már ezt csinálták, azt érték el, stb., stb... Aztán bumm, jött a nagy felismerés, hogy ez így nagyon nem jó, hogy én mások életét akarnám másolni, illetve hogy azt veszem példának, miközben a sajátommal nem foglalkozom. Úgyhogy most mondhatjuk azt hiszem, hogy változáson megyek keresztül, méghozzá egy pozitív változáson. Mert ha belegondolunk, ez azért nagyon nehéz. Most jön majd az a rész, hogy megtalálom magamat meg hogy kitalálom, mit kezdek a SAJÁT életemmel. És igyekszem nem foglalkozni a mások életútjával, hanem a sajátomat egyengetni. Nem megjátszani, hanem jól érezni magam, kerülni az energiavámpír embereket, közben tanulni, mint egy őrült, és ezáltal fejlődni és még sorolhatnám... Ezek nem könnyű feladatok, de muszáj őket teljesíteni.
Nem lett valami hosszú bejegyzés, és összeszedetlen is, de most ennyi telik tőlem. Amúgy ebben a csendes időszakban végignéztem a Modern család c. sorozatot. (és imádom) 
Nekiesek akkor az oldalnak, de az is lehet, hogy úgy, ahogy van, az egészet elköltöztetem. Még meglátom, a hétvégém szabad, lesz időm ezen rágódni. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése